Maatregelen Corona

Onze strijksters krijgen een opleiding waarin ze leren om veilig samen te werken. We investeerden in extra beschermingsmateriaal en gaven onze ateliers een veiligere inrichting.
Voor de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers, gelieve rekening te houden met volgende veiligheidsvoorschriften voor klanten:

  • Maximaal 1 klant in het atelier. Bewaar afstand!
  • Textiel met extra risico op besmetting wassen op minimaal 60° (vb. lakens, zakdoeken,...).
  • Bedankt om jouw textiel te sorteren per categorie (t-shirts, hemden, broeken, ...): dit scheelt extra handelingen voor onze strijksters.
  • Toonde iemand uit jouw gezin symptomen van corona (hoesten, koorts, keelpijn, verkoudheid)? Leg een briefje met een X bovenop jouw mand. We laten deze 72 uur staan alvorens deze te verwerken. Dank je wel voor je eerlijkheid, uiteraard gaan we hier uiterst discreet mee om!
  • Gebruik je papieren cheques? Handteken het correct aantal cheques vooraf. Vermijd dat dit nog in het atelier moet gebeuren. Hou er rekening mee dat in onze strijkpunten van Geel, Olen, Laakdal en Westerlo enkel kan betaald worden met elektronische cheques.
  • Ben je een nieuwe klant? Breng je registratie online in orde voor je de strijk binnenbrengt.

Wachttijd

Momenteel is het erg moeilijk om de wachttijd in te schatten. Is jouw strijk klaar, dan ontvang je van ons een gratis sms. Je kan deze best afwachten, dan ben je zeker dat je strijk klaar is. Gewoonlijk is dit binnen de 2 werkdagen.

Droogkuis en wasserij

In volgende locaties kan je droogkuis binnenbrengen: Herentals, Vosselaar, Oud-Turnhout, Retie en Kasterlee. Gelieve bij binnenkomst de handen te ontsmetten, er is handgel in onze ateliers aanwezig.