1. Meld je vrijblijvend aan.

Aanmelden doe je online via onze website. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons met een formulier waarin we je meer gegevens vragen. Deze hebben we nodig om een geschikte huishoudhulp voor je te zoeken.

Deze aanmelding is zeker geen contract! Je vult je wensen en je verwachtingen in. Onze jobcoaches houden hier rekening mee bij het zoeken naar een geschikte poetshulp.

 

2. Hebben we geschikte hulp? Dan bellen we je op.

't Gerief zoekt naar 'de juiste klik'. Klant en huishoudhulp moeten zich goed voelen bij elkaar! De jobcoach van jouw regio maakt daarom werk van de selectie via een uitgebreid selectiegesprek én een praktische proef.

 

3. We starten met een huisbezoek.

Vooraleer we écht van start gaan, komt de jobcoach samen met de huishoudhulp bij de klant langs voor een kennismakingsbezoek. Samen maken we afspraken over de taken die dienen te gebeuren, over het poetsmateriaal. Ook de 'gebruikersovereenkomst' wordt op dat moment besproken. Via het 'communicatieboekje' overlopen we alle afspraken. Dit boekje kan vervolgens een hulpmiddel zijn in de communicatie met jouw poetshulp.

Tip: hier kan je onze producten- en materialenlijst downloaden. Het is handig om alvast het minimum aan te schaffen tegen het huisbezoek. Wacht nog even met 'extraatjes' of duurdere producten. Het is altijd fijn wanneer je hierover even kan overleggen met jouw huishoudhulp.

 

En na de start?

De jobcoach blijft jouw vaste contactpersoon! Heb je later vragen, of zijn er problemen, dan kan je bij de jobcoach terecht! 
De jobcoach organiseert met de huishoudhulp een functioneringsgesprek na een half jaar dienst en vervolgens om de 2 jaar. Op dat moment vragen we de klant om een vragenlijst in te vullen die peilt naar de samenwerking tussen de klant en de huishoudhulp. Dit is een gelegenheid waarop je kan aangeven wat je waardeert aan de poetshulp en wat je verwacht dat hij of zij de komende periode tracht bij te sturen. Uiteraard kan je op elk moment ook met de hulp hierover praten en/of met de jobcoach.
De poetshulp neemt regelmatig deel aan werkoverleg en aan opleiding en blijft bijleren. Via opleiding en werkoverleg sensibiliseren we onze medewerkers om op een veilige, gezonde en hygiënische manier te werken. Zo houden ze de job langer vol en zijn ze in het algemeen minder vaak ziek.